2012. október 22., hétfő

3.nap, okt. 16 , Ponte Olveira - Cee

Reggel ismet izomlazzal ebredtunk, kint zuhogott az eso, sehogysem akarodzott kimenni a meleg kontenerbol.

Egyebkent is azt beszeltuk Israval, hogy tartunk egy pihenonapot, nem hajt a tatar  (ot a morok), itt maradunk Ponte Olveiraba, maxium 1,5 km-t Olveiroaig ha nem maradhatunk a szallason.

A texasi bacsika is nagyon nezegetett ki az ablakon, aztan egyszer csak fogta a mocsillajat (hatizsak) es elindult.

Megittunk egy meleg tejeskavet es maris szebbnek lattuk a vilagot, elhataroztuk megis elmegyunk Cee-ig, 17 km.

Isranak nem volt vizhatlan nadragja, mindent osszekerestunk indulas elott,de nem lett meg. Kert a hospitalierotol ket szemetes zsakot azt csavarta a labara. Elindulunk, esett az eso, de csak a szokasos szemerkelo sziri-biri, Logosoig hamar eljutottunk aztan Hospitalba innen meg hatra volt 10 km, de utkozben semmi telepules.

Innen mint utolag kiderult, hiba volt elindulni, mert az eso razeditettt, raadasul hegyre fel vitt az ut, patakokban folyt a viz az osvenyen. A bakancsunk teljesen atazott, az utolso 10 km tocsogva tettuk meg.

Senkivel utkozben nem talalkoztunk, ket kanadai neniket kiveve, oket kesobb a hegyen is megpillantottuk ahogy kuzdenek az elemekkel. Valahol elmaradtak mert Cee-be nem erkeztek meg.

Mi fel ot korul pillantottuk meg az oceant, meg fel orat tartott az ut lefele a partra , eleg rossz allapoban levo folduton.
A legelso alberguben megszalltunk, csak mi ketten voltunk , a hospitaliero megmutatta a tv hasznalatat es elment haza.

Ugy beszeltuk meg, hogy ha holnap ismet esik, busszal megyunk Finisterrebe.





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése