2010. június 9., szerda

1. nap

Reggel nyolckor indult a busyunk SJPP-be, már gyulekeztek a hozzánk hasonlo gyanus kulseju egyenek az állomáson. Aki itt hátizsákkal, bottal van felszerelkezve arrol itt mar lehet tudni, hogz zarandok.

Rogton meg is ismerkedtunk Zsofival, aki szinten Budapestrol erkezett es egzutt indultunk SJPP-ben a zarandok iroda megkeresesere.

Most egy kicsit rovidre fogom a szot, mert nagyon ki vagyok purcanva, mert igazábol a 6. napon vagyok tul es mar 150 km van a labamban.

Lényeg hogy elso nap atkeltunk a Pireneusokon (28 km), persze a nehezebb utat választottuk es ha nincs Bumbi, aki meg a teton elrepult mint a lepke a szallasunk is kerdeses lett volna.

Igy viszont aludhattunk Roncesvalleba, sajnos a nagyon szupi 120 ferohelyesbe nem jutottunk be, de elso osztalyu kontenerben tolthettuk az ejt. Itt mar vart minket egz olasz hazaspar, a ferj maga Horki Torki volt.

Reggel sikerult belyegeztetni a zarandok utlevelbe es meg mindig vidaman elindultunk Larasoana fele (szinten 28 km) Nem reszletezem nagyon kemeny nap volt, ay ut vegen mar sult gomba illatot ereztem. Imolka mondta, hogy nyugodjak  meg csak halucinacio.

Itt azert mar latszott, hogy kik birjak jobban. Agica es Bumbi joval elottunk erkezett meg.

Az Albergue-ben a no azt mondta csak annak tud szallast adni aki megerkezett. Rank telefonaltak es mi belehuztunk, de elegge kipurcanva erkeztunk meg.

Furdes, zarandok vacsora, alvás, reggel 6-kor keles, indulás Uterquaba. (32 km)

Ez a tav nekem soknak bizonyult, a labam teljesen kikeszult, lett egy nagz vizholyag a talpamon, fuztem at cernat rajta, de nem volt kedvem tovabb gyalogolni.

Cizur Menorban eldontottuk, hogy ket csapatra oszlunk en valamiert a csiga csapatba kerultem, Agica es Bumbi ment tovabb Uterquaba, en es Imola maradtunk Cizurban.

Majd innen folytatom, mert most elfogyott az aprom es aludnom is kell, holnap Logronoba negzunk (31 km)

Nagzon szep tajakon es telepuleseken jottunk keresztul es sok fantasztikus emberrel talalkoztunk, majd ki fogom egesziteni a blogot, mert igazabol ez az erdekes.

5 megjegyzés:

  1. De jó, hogy hallottalak, vigyázz magadra, a lábadra. Jól szurkoltunk, és az eső legalább elállt ? Millió puszi Ági

    VálaszTörlés
  2. Adél, köszi az első életjelet magadról(magatokról). Csak tárold a sok további részletet- élményt, képeket, aztán majd ha több időd lesz pótlod/megírod. Vigyázz(atok) magadra(tokra) és további jó utat mindnyájatoknak! Remélem a lábad hamar meggyógyul és megedződik, boldogan fog vinni a sok további kilométeren még ami előtted van.
    Sok puszi, Emese.

    VálaszTörlés
  3. Szia Édes,

    Jó olvasni rólatok.
    Minden kezdet nehéz, biztos belejösztök.
    Várom a további fejleményeket.
    Drukkolok nektek.

    Sok puszi Tünde

    VálaszTörlés
  4. Kitartást Csajszikák, drukkolok Nektek, nagyon! Puszi, Éva

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok zarándokok.
    Remélem túl vagytok a nehezén.
    Itthon minden rendben.
    Majd csak 6-án megyünk haza, úgy hogy nem uszod meg,hogy ne menjek érted a reptére.Anriska már lesi a repülőket(mindegyikben te ülsz).Vigyázzatok magatokra, puszilunk mindhárman.Cinci

    VálaszTörlés