2010. június 17., csütörtök

ÉLETJEL

Bocsi lányok, hogy igy eltuntunk, azért rendben van velunk minden és tul vagyunk az ut felén, azaz 400 km-t megtettunk már. Meg sem kiserlem bepotolni a kihagyott napokat, annyi minden tortént velunk, majd eloszoban elmondjuk.

Ma végre gyonyoru napos ido volt, megkezdtuk a mesettát és ma eloszor gyalogoltunk 37 km-t és egész jól birtuk.


Tegnap reggel szitáló esoben indultunk el Castrojerizbol, Villacazar de Sirgaig szerettunk volna eljutni. Elbagatelizaltuk az idojárást, nem vettuk fel a lábszárvédoket és meg is lett az eredménye.

11 órára rongyá áztunk, csurom víz lett a bakancsunk is, mikor már teljesen elkeseredtunk akkor egyszer csak elerkeztunk egy kozepkori templomhoz (S. Nicolas de Puente Fitero), nyitva volt a kapu, égett bent a gyertya, és két fiatalember hivogatott befele minket, kaptunk meleg teat, kavet, meleg takarot, at tudtunk oltozni es teljesen feltoltodve folytattuk az utat Fromistaig.

Reggel hatkor indoltunk Fromistabol es most itt vagzonk Calyzadilla de la Cuezaba. Az alberguben van uszomedence baromi hideg vizzel de nagzon jol esett faradt labainknak. 

Imola, Agica es Bumbi eppen kajakeresoben vannak mert farkasehesek vagyunk, egyelore ugy tunik itt csak kocsma van.

Lanyok nagyon jol vagyunk es egyetlen percet sem banjuk ennek az utnak. Puszilunk minen erdeklodot es koszonjuk a lelkesito beirasokat. 

 

8 megjegyzés:

  1. Köszi az életjelet, jó olvasni, hogy jól vagytok és már túl az út felén. Kitartást a maradék felére még és várunk haza!
    Puszi, Emese.

    VálaszTörlés
  2. Ja, de jó, hogy hallok Rólatok, már rongyosra néztem a térképet !!!
    Nagyon belejöttél a menésbe ! :-)) Mi lesz így a hímzéssel ? Kitartás a további úthoz !!! Minden tiszteletem, megbecsülésem a Tiéd a kitartásodért !
    Várunk haza, addig azért még irsz ugye?

    VálaszTörlés
  3. Orulok, hogy olvastalak, es jol vagytok.
    Ugyesek vagytok, hogy mar a felen tul vagytok!
    Kuldok egy kis meleget, mert nalam mar nagyon meleg van, pedig ez meg csak a 6. napom. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Imo! Örülök, hogy túl vagytok a felén, még egy kevés, és vége... Sok kitartást nektek! Külön köszönöm az előző beszámolóban leírt kövecskés fohászt, én is imádkozom Értetek! Erősek vagytok és bátrak :) Sok puszi nektek, Éva

    VálaszTörlés
  5. Bocsi, most látom, hogy Neked írtam Adélka, Imo helyett... Olyanok vagytok, mint az ikrek :) Mindkettőtöket olvaslak és belebonyolódtam :) Puszika, Éva

    VálaszTörlés
  6. szia Adél
    már a felén túlvagytok! visszefelé kell számolni, csodás élményekkel teli út!
    vigyázzatok magatokra
    sok puszi

    VálaszTörlés
  7. Adél, le a kalappal!!! Büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek! További jó gyaloglást és sok-sok gyönyörű emléket kívánok még nektek erről az életre szóló élménnyekkel gazdag, emberfeletti gyalogútról!

    VálaszTörlés
  8. Koszonom lányok, hogy irtatok, ez most mind nagy segitseg nekunk, ebbol is tudunk toltkezni.

    VálaszTörlés