2010. június 21., hétfő

Astorga

A tervezettel ellentetben nem 32 km-t gyalogoltunk, hanem 39-et es itt vagyunk Astorgaban.
Viszonylag keson, 6-ra ertunk ide es a varos megnezesere ma nem volt energiank, remelem holnap kifele menet ezt tudjuk potolni. Most csak heverunk lekezeltuk a vizholyagokat es leragasztgttuk.

Nekem ma nagyon jol mukodott a labam, vegig tudtam tartani a tempot. Most Imolkanak van problemaja, egyik labujja eleg csunya, remelem nem lesz baj vele.

Holnep nehez terep kovetkezik, ma befejeztuk a mesettat, egesz nap hegymenet lesz, 30 km-t terveztunk, kiderul sikerul-e megcsinalni.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól teljesítettetek, gratulálok! A holnapi nappal egyet tanácsolhatok: ne menjetek erős iramban, hisz attól készül ki a lábatok (ill. nem tudom, hogy műszálas zoknitok van, vagy pamut - esetleg kimondottan sport zokni?). De tartsatok ki,mert már látszik az alagút vége s gyönyörű dolgot visztek végbe. Minden jót kívánok Neked, legyél kitartó! Puszi..

    VálaszTörlés
  2. Le a kalapokkal, nagyon jól haladtok. Nálad minden rendben, tegnap ott jártunk. Szomszédéknál is meg van a kisbaba 3 napja. Millió puszi és várunk haza.Cinciék

    VálaszTörlés